Autoverzekering per km/kilometer

Wanneer je een auto bezit maar weinig kilometers rijdt dan kan de autoverzekering per kilometer een prima uitkomst zijn. Doormiddel van deze autoverzekering betaal je een vaste premie gebaseerd op het aantal kilometer dat je rijdt. In dit artikel geven wij meer informatie over de autoverzekering per km.

Als je een auto hebt maar weinig kilometers rijdt kan het verstandig zijn om een autoverzekering per kilometer af te sluiten. Dit is niet bij alle verzekeraars of tussenpersonen mogelijk. De autoverzekering per km is in de meeste gevallen voordeliger als men minder dan 5000 km per jaar rijdt. Hoe minder, hoe goedkoper de premie per maand zal zijn.

Wanneer men meer of minder kilometers rijdt kan dit in rekening worden gebracht. Wanneer men minder kilometers rijdt dan is aangegeven dan zal men aan het eind van het jaar geld terug krijgen. Wanneer men meer kilometers per jaar rijdt zal men moeten bijbetalen.

Deze autoverzekering per km is er net als een gewone autoverzekering in drie vormen beschikbaar. Een WA, WA casco/WA plus en een ALL Risk verzekering.

Posted in autoverzekering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>