Afsluiten

Autoverzekering afsluiten

Online de goedkoopste autoverzekering afsluiten is tegenwoordig erg gemakkelijk. Door gebruik te maken van bovenstaande vergelijker kan je direct bekijken welke autoverzekering voor jou het de meeste goedkope optie is.

In een paar stappen uw autoverzekering afsluiten

Stap 1: Bepaal wat je wil

Bekijk voor jezelf of je auto het nog wel waard is allrisk te verzekeren. Wil je zo goedkoop mogelijk uit zijn of wellicht toch nog wat extra dekking met een WA plus verzekering. Kijk daarnaast of je extra dekkingen als inzittenden verzekering of rechtsbijstand.

Stap 2: Vergelijk aanbieders

Vul je gegevens in en vergelijk verschillende autoverzekering aanbieders met elkaar. De beste opties voor jou komen bovenaan te staan. Vul altijd correcte gegevens, de premie wordt namelijk bepaald aan de hand van deze informatie. Zo kom je straks niet voor verassingen te staan.

Stap 4: De autoverzekering afsluiten

Een mooie optie gekregen via de vergelijker? Klik nu op afsluiten en vul de gegevens in bij de aanbieder. Vaak ben je direct verzekerd en kan je gewoon de weg op.

Stap 5: Oude autoverzekering opzetten

Zeg na de goedkeuring van je nieuw autoverzekering de oude op. Soms kan dit via de telefoon maar vaak nog gewoon via de post.

Stap 5: Onbezorgd genieten 

Zonder zorgen de weg op en met de zekerheid dat je niet teveel betaald. Gemakkelijk toch!

Recente blogs

Meldcode kentekenbewijs na 2014

Voorlopige dekking autoverzekering

Autoschade, maar niet door uw auto veroorzaakt?

Goedkope oldtimer autoverzekering vergelijken

Autoverzekering met cadeau

Snel autoverzekering afsluiten

Goedkoopste wa verzekering auto

All risk autoverzekering

Goedkoopste autoverzekering Nederland

Autoverzekering afsluiten met een debit card

 

De goedkoopste autoverzekering afsluiten

autoverzekering afsluitenOp zoek naar de goedkoopste autoverzekering? Logisch want autorijden is al duur genoeg. Hierbij een aantal tips om niet teveel te betalen. 

De juiste auto

De autoverzekering die je verplicht moet afsluiten is gebaseerd op het gewicht van de auto. Een zware auto kan meer schade veroorzaken en dus is de premie hoger. Wil je dus op je centen letten kies dan voor een lichtere auto. 

Je leeftijd

Niet echt aan te passen natuurlijk maar wel van belang voor je premie. Jongeren of ouderen betalen meer premie. Bewezen is het dat deze groepen meer schade rijden. Vaak zijn er wel verzekeraars die juist zich focussen op deze doelgroep. Controleer dit voordat je zomaar akkoord gaat met de duurdere premie!

Autoverzekering afsluiten? vergelijk eerst!

Gebruik de tools die er zijn om prijzen te vergelijken. Het kan je veel geld besparen! autoverzekeringen bereken kan op verschillende sites en doe dit ook!