Autoverzekering met cadeau

Er zijn talloze aanbieders van autoverzekeringen op de markt. In dit artikel bespreek ik enkele aanbieders die een cadeau geven bij het afsluiten van een autoverzekering. Neem wel in uw gedachte dat ook het cadeau betaald moet worden. Dit wordt namelijk niet door het bedrijf betaald maar door de consumenten. Een autoverzekering zonder kado is in sommige gevallen vele malen goedkoper.

  • Centraal beheer achmea geeft een kado: 25 euro retour!Centraal beheer achmea geeft bij het afsluiten van een autoverzekering 25 euro retour aan de klant. Centraal beheer achmea is een verzekeringsmaatschappij waar gekozen kan worden uit een WA verzekering, WA plus verzekering en een ALL Risk autoverzekering.
  • FBTO autoverzekering: zelf je autoverzekering uitkiezen!Nu denk je waarschijnlijk: Is dat het kado? Neen, dit is niet het cadeau maar wij willen toch deze prima verzekeraar aanbevelen. Bij FBTO is het mogelijk om zelf je autoverzekering samen te stellen. Dit betekend dat er onder andere zelf gekozen kan worden hoe hoog het eigen risico is. Daarnaast wordt de aanschafwaarde vergoedt in plaats van de cataloguswaarde als er schade wordt gemaakt (afhankelijk van de soort verzekering en de soort schade). Wanneer je nog niet bij FBTO zit, is het heel gemakkelijk om van autoverzekeraar te wisselen. FBTO overstapservice maakt het mogelijk om gemakkelijk van autoverzekeraar te wisselen. Deze overstapservice bekijkt verschillende factoren om te bepalen of er al overgestapt kan worden.

autoverzekering met kadoZoals je ziet zijn er momenteel niet veel aanbieders van autoverzekeringen die een kado weggegeven. Toch hebben wij er 1 gevonden (Centraal Beheer Achmea). Wij houden nauwlettend in de gaten of er nog nieuwe acties omtrent autoverzekeringen gehouden worden. Is Centraal Beheer Achmea toch niet de verzekeraar waar u graag bij verzekerd wilt zijn? Kijk dan is naar de FBTO autoverzekering. Deze autoverzekeraar biedt standaard vele voordelen ten opzichte van andere verzekeraars.

Posted in autoverzekering.