Auto verzekeren voor 1 dag

Ben je opzoek naar een autoverzekering welke je kan afsluiten voor 1 dag? Dan ben je hier aan het goede adres. In dit artikel leggen wij uit hoe je een een autoverzekering voor 1 dag afsluit.

auto-verzekeren-voor-1-dagAuto verzekeren voor 1 dag

Niet bij alle autoverzekeraars is het mogelijk om een autoverzekering voor 1 dag af te sluiten. Het is wel mogelijk bij diks.nl. Deze autoverzekering aanbieder maakt het mogelijk om een WA autoverzekering af te sluiten. De autoverzekering is voor 15 dagen geldig. Schade aan de eigen auto wordt niet vergoed. Na deze 15 dagen verloopt de autoverzekering automatisch. Het is mogelijk om de autoverzekering voor 1 dag middels iDeal te betalen. De groene kaart wordt direct per e-mail verstuurd. Per post wordt hij de volgende werkdag verzonden. Met de autoverzekering voor 1 dag gaat bij diks.nl de autoverzekering direct in. Wanneer je dus bij de dealer staat is het dus al mogelijk dat je wegrijdt in je nieuwe auto.

Wanneer je een auto gaat verzekeren voor 1 dag is het mogelijk dat het je tweede autoverzekering op jouw naam is. Dit is in de meeste gevallen geen probleem. Echter is het wel verstandig als je wel meer informatie leest over 2 autoverzekeringen op 1 naam.

Posted in autoverzekering.